3 Kasım 2009 Salı

OTLARLA MARİNE EDİLMİŞ KEÇİ PEYNİRİ






MALZEMELER
  • 6 parçaya kesilmiş taze keçi peyniri
  • 2 tk. rendelenmiş limon kabuğu
  • 2 yk. kurutulmuş domates (oil packed sun-dried tomatoes)
  • 1/2 tk. ezilmiş capers (kapari)
  • 1 tk. kıyılmış taze kekik (thyme)
  • 3 dal biberiye (rosemary)
  • 1/2 su bardağı sızma zeytinyağı
  • dilimlenmiş baget ekmeği


  1. Keçi peynirlerini tabağa dizin.
  2. Üzerine limon kabuğu,kurutulmuş domates, kapari ve kekiği koyun.
  3. Üzerine biraz tuz serpiştirin.
  4. Biberiye dallarınıda peynirin üstüne yerleştirip zeytinyağını dökün.
  5. 6 saat buzdolabında dinlendirin.
  6. Servisten 45dk. önce dolaptan çıkartın. Ekmek dilimleri veya krakerle servis edin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder