MALZEMELER
- 2 küçük kabak
- tuz
- 1 küçük demet chives ( frenk soğanı)
- 1 sb.oda sıcaklığına getirilmiş keçi peyniri
- 1 yk. taze kekik (thyme)
- karabiber, kırmızı biber(cayenne)
- 3 tane közlenmiş, ince uzun kesilmiş kırmızı biber(roasted red pepper)
- Kabakları uzunlamasına kesip tuzlayın. Kağıt havlunun üzerinde 15dk. bekletin. ( kabakların fazla suyu çıkmalı)
- Soğanın bir kısmını ayırın. Kalanı ince ince kesip keçi peyniriyle karıştırın.
- Kekik,1/2 çk. karabiber, kırmızı biber ve tuzuda ekleyin.
- Kabakları kurulayıp keçi peynirli içi ve közlenmiş biber şeritlerini üstüne yayın.
- Ayırdığınız soğanları boylamasına koyup rulo şeklinde sarın
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder