3 Kasım 2009 Salı

KEÇİ PEYNİRLİ VE BİBERLİ KABAK RULOLARI




MALZEMELER


  • 2 küçük kabak
  • tuz
  • 1 küçük demet chives ( frenk soğanı)
  • 1 sb.oda sıcaklığına getirilmiş keçi peyniri
  • 1 yk. taze kekik (thyme)
  • karabiber, kırmızı biber(cayenne)
  • 3 tane közlenmiş, ince uzun kesilmiş kırmızı biber(roasted red pepper)


  1. Kabakları uzunlamasına kesip tuzlayın. Kağıt havlunun üzerinde 15dk. bekletin. ( kabakların fazla suyu çıkmalı)
  2. Soğanın bir kısmını ayırın. Kalanı ince ince kesip keçi peyniriyle karıştırın.
  3. Kekik,1/2 çk. karabiber, kırmızı biber ve tuzuda ekleyin.
  4. Kabakları kurulayıp keçi peynirli içi ve közlenmiş biber şeritlerini üstüne yayın.
  5. Ayırdığınız soğanları boylamasına koyup rulo şeklinde sarın

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder