Sandviç icin ideal.
MALZEMELR:
HAZIRLANMASI:
- 1 Küçük kuru soğan
- tuz, karabiber,bir cimcik şeker
- 1 -2 çorba kaşığı beyaz sirke (beyaz balsamic vinegar’da olabilir)
- 5 tane kurutulmuş domates (biraz haşlayın yada yağ içinde satılanlarından alın)
- 1 kaşık mayonez (isterseniz daha çok koyun)
- 1 bardak ince kıyılmış roka
- 1 kutu konserve tuna balığı
Not: 2 gün buzdalabında saklayabilirsiniz.
- Soğan ince doğranır.İçine tuz şeker biber konur ve zeytinyağında pembeleşene kadar kavrulur.
- Içine sirkesi eklenip 1 dakika daha suyu uçana kadar pişirilir.
- Kurumuş domatesler haşlanip ince kesilir.
- Konserve Tuna balığı pembeleştirilmiş soğan, kurutulmuş domates, ince kıyılmış roka ve mayonez ile karıştırılır.
3 Kasım 2009 Salı
FRENCH TUNA (Rokalı tuna balığı salatası)
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder