8 Kasım 2009 Pazar

PASTIRMALI MİLFÖY (20 tane)



  • 1/2 salçalık kırmızı biber (red bell pepper)
  • 1/2 ince kesilmiş kuru soğan
  • 1 paket milföy hamuru ( puff pastry)
  • pastırma


  1. 2-3  yk. zeytinyağında çok küçük doğranmış soğan ve kırmızı biberi öldürene kadar pişirin.
  2. Milföy hamurunu dikdörtgen şeklinde açıp boyuna iki enine beş parçaya kesin.
  3. İçlerine 1 hamurun büyüklüğüne göre 1/2 yada 1 parça pastırma ile 1 çk. biberli içten koyup üçken yada resimdeki gibi dörtgen şeklinde kapatın.
  4. üstlerine yumurta sarısı sürüp 350/180 derecede üstleri hafif kızarana kadar pişirin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder