MALZEMELER
- 6 parçaya kesilmiş taze keçi peyniri
- 2 tk. rendelenmiş limon kabuğu
- 2 yk. kurutulmuş domates (oil packed sun-dried tomatoes)
- 1/2 tk. ezilmiş capers (kapari)
- 1 tk. kıyılmış taze kekik (thyme)
- 3 dal biberiye (rosemary)
- 1/2 su bardağı sızma zeytinyağı
- dilimlenmiş baget ekmeği
- Keçi peynirlerini tabağa dizin.
- Üzerine limon kabuğu,kurutulmuş domates, kapari ve kekiği koyun.
- Üzerine biraz tuz serpiştirin.
- Biberiye dallarınıda peynirin üstüne yerleştirip zeytinyağını dökün.
- 6 saat buzdolabında dinlendirin.
- Servisten 45dk. önce dolaptan çıkartın. Ekmek dilimleri veya krakerle servis edin.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder